Landet gick till val…

och så vart Sverige främlingsfientligt… Well done!

I helvete heller!

Några äckliga människor (sorgligt nog är de det, människor) har förpestat Sverige. Om någon ska tvingas lämna landet tom planeten så är det dem som ingår i eller röstat på SD och Svenskarnas Parti. Exempelvis 102 invånare i Grästorp.

Flytta till en obebodd planet, ägna er åt inavel och dö ut fort som satan.

Låt oss som uppskattar mångfald, behålla jorden för människor, som inte är rädda för att se annat än sin egen spegelbild i den vi möter.

Hoppas att den dagen då ni främlingsfientliga behöver asyl aldrig kommer, för var ska ni ta vägen då? Hell maybe?

2 svar till “Landet gick till val…”

 1. Har du någonsin upplevt mångkulturens baksidor eller är det bara lätt att vräka ur sig floskler från sin trygga vrå?

  Vi som är trötta på de många problem som mångkulturen för med sig och som tvingas fly från områden som numera är osäkra för etniska svenskar är enligt dig människor som borde tvingas från planeten? Säger du samma sak till den 14 åriga tjej som blivit gruppvåldtagen av invandrare och numera inte tycker om mångkultur? Säger du samma sak till den grabb som blir knivhuggen för att han var en ”äcklig svenne” och nu tänker lägga sin röst på Svenskarnas Parti? Säger du samma sak till de som tvingas leva med en vardag fylld av oro och våld just pg av mångkulturen och nu är trötta på det?

  • Christer!

   Jag säger att människor som gör andra människor illa gör fel. Jag säger att människor som mördar andra människor gör fel. Orsakerna till ovanstående är otaliga och varierande oavsett om du analyserar utifrån kriminologiskteori, socio-ekonomiskteori, psykodynamiskteori eller beteendeteori.

   Dessa människor finns med din etnicitet också, de finns inom alla etniska kulturer.

   Med demokrati som jag tycker är självklart finns även baksidan med bland annat att det är så lätt att som trångsynt hitta syndabockar än att hitta system där människor coexisterar fredligt.

   Då jag är kvinna med annan etnisk bakgrund än dig men också har rörelsenedsättning så nej Christer min vrå är långt ifrån trygg. När vi har jämställdhet mellan könen och när människor kan leva på lika villkor då kanske min vrå har en sportslig chans att bli trygg.

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: