Rullehundar och panikknappar, i ett och samma tryck.

En av de roligaste sakerna med att återgå till jobbet är att träffa de arbetskamrater som har lika rå, cynisk humor som en själv. Det brukar mynna ut i det ena och andra. Vissa delar av detta inlägg fick sin inspiration i återseendet.

I somras visades ett inslag på nyheterna om skadade, amputerade hundar som tar sig fram med rullstol. Veterinärförbundet gick ut och sa att det inte är ett värdigt liv för en hund. Ehh… Hur menar ni nu? Varför inte? Om hunden är glad och mår bra…

För gummistövlar och väskor är värdighet för dem…. Hmmmm

Nästa sak är panikknappen på RFSU:s hemsida. En knapp som gör att man slängs ut ur sidan, till google. Hur kul som helst. Man kan också radera alla spår av närvaro. Tydligen är det kymigt att söka sexualinformation. Fast å andra sidan finns det  människor som säkert tycker att DHR borde ha en panikknapp, för att det är kymigt att visa sitt medlemskap.

Några andra som har en panikknapp är bris. Det är helt rätt och smart! Att utsatta barn kan söka hjälp i hemlighet och genom det kanske undvika mer utsatthet. Tack för det.

Utöver ovanstående så vill lillbitchen dela med sig av sin nuvarande favvolåt. Underbara Robyn!

Hang with me

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: