Om natta

Det finns vissa saker med radio som jag inte riktigt greppar. Som exempelvis refererande av en tennismatch. Helt meningslöst och tråkigt. Tennis är ju inte supersexigt på tv heller, men på radio… Galet trist. Det som jag greppar minst är folk som ringer in a la ”röst i natten” och babblar. Okej om man är 14 eller tävlar eller är ensam, men annars… Varför? Jag är superfascinerad av fenomenet. Och sen de som lyssnar… Nä, I´m lost.

En sak som jag hellre gör än att lyssna på nattradio, om jag nu är vaken, är att gå ut på krogen. Tyvärr har jag insett är hur trist utelivet i Stockholm är!

Båda ställena bredvid mig stänger ett och det är ändå en bit bort från bostäder, det är ju då man kommit igång… Skärp er! Tre är ok, ett kan man lika gärna skita i.

Nästan alla klubbar är otillgängliga om man använder rullstol. Om vi någon gång under min livstid får en diskrimineringslag så ska jag sue their ass off!

Klimatet bland gästerna är en blandning utav lantisar som kommit till storstan och tycker det är sååå coolt med Stureplan och Södersunk och Stockholm finest wannabes som tycker att de är något. Nä det är inte hippt att gå ut i Stockholm, Båstad eller Visby. Inte ett dugg.

Nä jag är inte för gammal, utan Stockholms uteliv är bara b. Speciellt i jämförelse med New York och Reykjavik. När hemmafester känns roligare än krogen, varje gång. Då är det faktiskt dags för Stockholms nattliv att hoppa upp sig några pinnhål.

Tur nog finns sommarens bästa dryck, så man kan partaja hemma hur mycket som helst!

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: