Love, sommar och bebiskorv!

Äckligt är vad det är! Riktigt äckligt! Kan det här love temat bara vara över! "Stockholm en stad att vara kär i"  "arlanda the official love airport" För i helvete ge er! Jättekul att det är bröllop, grattis till dem, men låt oss andra vara utan the royal wedding shit. 

Ja bitter och cynisk, men det finns säkert någon där ute som tänder på det, så jag kör på med min trivsamma inställning till happily ever after

Var på skolavslutning, A som jag typ är moster till slutade sjätte klass. Det kastade in mig i sommarlovsmode! Jag vill också! Typiskt nog så öste regnet ner utanför, vilket dämpade lovönskan något.

Saltsjö-boo kan dock behöva jobba på lite på sin etniska mångfald. Bara svennebarn! De mest utländska människorna var några bratpappor som försöker se ut som sliskiga italienare och de lyckas faktiskt nästan. Det är inte så att jag är förvånad snarare var det lätt surrealistiskt.

Idag kom min nya kompis bebiskorven hem till mig. Åhhh så gosig, 5 dagars gammal bebiskorv, så liten, så mjuk, så mysig. Och det duger fortfarande att låna. Väntar ju som sagts tidigare på den störda jävel som inget högre önskar sig än en cynisk livsnjutande invalid med enturage!

Japp, Dum spiro, spero…

Annons

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: