SF anytime, sometime or maybe never ever!

På alla hjärtans dag fick jag och "min bara min S" snilleblixten att vi skulle skippa skiten på tv och använda SF anytime, men satan i gatan att vara besvärligt.

Först måste man omregistrera sig för att de gjort om tjänsten, sen måste man använda rätt webbläsare för att komma åt in-loggningen, sen måste man ladda ner och installera ett program, men vill man inte göra det så kan man streama. Fast gör man det så kan man tydligen inte se det i storbild och få det textat samtidigt.

Detta fiasko kostade för visso bara 40 spänn, men kom igen! Hur meckigt ska det vara att se en film.

Ett annat konstaterande som "min bara min S" gjorde är att folk sällan jobbar på film. De flummar runt men har ändå cash. Hur funkar det utan jobb, arv eller kriminalitet? Let me know!

Jag är väl medveten om att jag får min inkomst genom ynnesten att få pyssla med något extremt givande som dessutom lämnar avtryck. Trots det är mitt liv och mina drömmar så mycket mer intressanta att jag inte skulle tveka ett ögonblick på att sluta jobba för gott om jag ramlade på rikedom. Om man när man har medel ändå känner sig nödgad att fortsätta jobba för att känna sig meningsfull, då är man ta mig sjutton fattig på riktigt. 

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: