Här och beyond!

Igår påbörjade jag projektet med att göra min blogg känd i världen. Förhoppningen om att någon mer än älskade vänner och några få lojala fans ska följa den tändes. Jag var så engagerad och började pinga till höger och vänster, trots att min jobbarkompis F upprepat vilket skitverktyg jag valt. Och tyvärr har han rätt, verktyget är keffigt, mitt glada engagemang omvandlades ganska snabbt till förtvivlan. Förutom skitverktyget så bidrar mitt ointresse för datateknik till att min berömmelse sinkas. Inte för att det är målet, men ni vet… om man kan få ett fan till… why not.

Jag önskar att intresse för olika saker på något sätt bara kunde tankas ner i hjärnan, lika snabbt som ett dataprogram. Och med tanke på att vi bara använder en fraktion av hjärnans kapacitet känns det som att möjligheten finns där, på ungefär samma sätt som att vinna 25.000 i 25 år.

Uppenbarligen låg självbevarelsedriften lite lågt efter gårdagen, så jag började fibbla med hemsidan på jobbet. Det gick sådär…som sagt, finns en anledning till att bloggen inte heter "Computer mastermind".

Fast jag är tack och lov inte ett fullkomligt tekniskt missfoster, hemsidan är uppdaterad och bloggen pingad.

Hej världen!

Annonser

Om du har något att säga om detta inlägg, feel free!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: